До 3000 лв. за публикация в реферирано издание ще получи от Медицински

...
До 3000 лв. за публикация в реферирано издание ще получи от Медицински
Коментари Харесай

МУ-София дава по 3000 лв. за публикации на млади учени

До 3000 лева за обява в реферирано издание ще получи от Медицински университет-София всеки негов докторант преди отбрана или помощник в конкурс за основен помощник. Това оповестяват от висшето учебно заведение.

„ За нас е от извънредно значение да създадем оптимално положителни условия за развиването на младите фрагменти в МУ-София. Тъй като изявленията, нужни за кариерното им израстване, най-често са платени, университетът реши да смъкна финансовата тежест от раменете на младите учени “, посочва  ректорът на МУ-София акад. Лъчезар Трайков.

Помощта в размер на до 3000 лева се отпуска за една обява на създател. Финансирането става по едно и също време за всяка една от категориите като заявителят би трябвало да е първи създател и в статията  да е посочен  Медицински университет-София като негова месторабота. Списанието, в което ще се разгласява публикацията, би трябвало да е с импакт фактор по световната платформа за цитирания на публикации в региона на науката и изследователската дейност 

Процедурата за финансирането на докторантите се осъществя предпочитано в границите на личните бюджети на съответните факултети за съответната бюджетна година, в границите на независимия бюджет на МУ-София.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР